Header

3 remixuri noi de la Solid Stone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Solid Stone, unul dintre producatorii nostri favoriti in ultima perioada, incepe anul 2017 cu 3 remixuri nou-noute care cu siguranta o sa va dea pe spate, mai ales daca va plac ritmurile groovy si totodata melodice, progressive house.

O piesa de prin 2010 de la Paul Thomas, un single din 2012 de-al lui Ferry Corsten (feat. Aruna) si o superba productie instrumental trance din 2016 realizata de Andy Tau, Sean Mathews si Max Millian sunt cele 3 track-uri pe care Solid Stone le-a desfacut pe parti si instrumente, le-a regandit si carora intr-un final le-a dat un nou aer, adaptat stilului sau deep, misterios si groovy.

Paul Thomas – La Bombo (Solid Stone Remix) [30 ianuarie, UltraViolet]

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Andy Tau, Sean Mathews & Max Millian – Shadows & Light (Solid Stone Remix) [10 februarie, Infrasonic]

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Ferry Corsten feat. Aruna – Live Forever (Solid Stone Remix) [13 februarie, Flashover Recordings]

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Pentru fiecare remix in parte am scris data lansarii si casa de discuri la care urmeaza sa apara si de unde, daca v-au placut atat de mult, le puteti cumpara. Dupa cum ati observat, la ora la care vorbim toate remixurile de mai sus ale lui Solid Stone sunt nelansate.

Cele 3 remixuri au fost deja testate si sprijinite de catre Above & Beyond, Paul van Dyk, Solarstone si Ferry Corsten. Trecand cu o mare usurinta de la big room trance la progressive house, Solid Stone este unul dintre cei mai doriti remixeri de pe scena dance. Daca anul trecut si-a lansat albumul de debut „Introspection„, anul acesta cu ce-o sa ne mai surprinda? Oricum, foarte bun startul, cu 3 remixuri ireprosabile!

Va place soundul lui Solid Stone?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...