Header

A fost prins drogat la volan și a ajuns după gratii! FOTO Scandal MONDIAL

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Golferul legendar Tiger Woods a fost prins de polițiștii din Florida în timp ce conducea sub înfluența substanțelor halucinogene. Sponsorii lui încep să se retragă, iar cariera lui se apropie de final.

Poza făcută de agenții de circulație lui Tiger Woods (41 de ani) în secția de poliție vorbește de la sine. Sportivul era într-o stare ciudată, aproape adormit și stând cu capul pe volan. ”Motorul era pornit, pornise semnalizatorul, însă stătea inert și abia rostea cuvinte”, au scris polițiștii americani în raport. Explicația golferului a fost una atent analizată și a venit prin echipa lui de avocați: ”Înțeleg severitatea faptelor mele și îmi asum responsabilitatea lor. Ce s-a întâmplat s-a datorat unor efecte adverse neașteptate, ale unor medicamente prescrise de medic. Nu am realizat că o simplă combinare a lor poate avea aceste repercursiuni”, a explicat Woods.


”Aș vrea să-mi cer suze din toata inima familiei mele, prietenilor și fanilor. Și eu am alte așteptări de la mine. O să fac tot ce îmi stă în putință ca așa ceva să nu se mai repete vreodată. Voi colabora total cu oamenii legii”, a mai spus golferul. Tiger Woods se îndrepta spre casa lui în valoare de 40 de milioane de dolari din Jupiter Island, Florida, când a fost oprit de agenți și apoi aruncat pentru 12 ore într-o celulă.
Woods a fost operat recent la coloană, pentru a patra oară, iar explicația cu medicamentele ar putea fi cea adevărată.

Din păcate, sponsorii săi au mai trecut prin numeroase scandaluri cu Tiger și par să nu mai vrea să se asocieze cu golferul. Cel mai răsunător a avut loc după Ziua Recunoștinței în 2009, când au apărut rapoarte că Woods și-a înșelat soția, pe Elin Nordegren, cu zeci de femei în timpul căsniciei lor de doar cinci ani. Cuplul a divorțat în 2010, iar sportivul a spus atunci că a suferit de ”dependență de sex”.

SPLASH: Tiger Woods a câștigat 14 turnee majore și ocupă locul doi în lume, cu cele 79 de victorii ale sale în Turneul PGA.

The post A fost prins drogat la volan și a ajuns după gratii! FOTO Scandal MONDIAL appeared first on Evz Monden.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...