Armin van Buuren feat. Angel Taylor – Make It Right (videoclip nou)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La scurta distanta dupa „Freefall” si „Heading Up High”, Armin van Buuren lanseaza, iata, cel de-al optalea single de pe albumul „Embrace”. Videoclipul este, la propriu, incendiar!

Cu o tema de pian molipsitoare, insistenta, care n-are cum sa nu iti intre in cap dupa ce ai ascultat piesa, Armin van Buuren incearca prin „Make It Right” sa ajunga, evident, din nou in topurile de la radio. Breakdown-ul e destul de trancy, dar vocea lui Angel Taylor chiar prinde. Seamana putin cu Rihanna, nu? In fine, va lasam sa urmariti videoclipul. Asa cum am spus-o si mai devreme, e de-a dreptul incendiar!

Armin van Buuren feat. Angel Taylor – Make It Right (music video)

[embedded content]

Ca mai toate celelalte piese cu versuri de pe albumul „Embrace”, si „Make It Right” este despre iubire. O dragoste pusa la incercare, intr-o situatie in care, asa cum puteti vedea si in videoclip, tensiunea duce la incendierea pianului. Nu credem ca acela a fost un moment foarte fericit pentru Armin van Buuren, mai ales ca pianul este unul dintre instrumentele pe care le auzim cel mai des in piesele sale.

Odata cu lansarea ca single, „Make It Right” vine la pachet cu remixuri noi de la ilan Bluestone & Maor Levi, Morgan Page si Juicy M. Primul e cel mai serios si totodata cel mai cautat de tranceri. 

Cum vi se pare acest single? Merge videoclipul?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...