Armin van Buuren – I Live For That Energy (Imnul ASOT 800)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In mai putin de 2 luni, A State of Trance, emisiunea saptamanala a lui Armin van Buuren, ajunge la 800 de editii. Pentru a marca acest moment, a pregatit un turneu mondial. Pana aflam toate detaliile, haideti sa auzim imnul ASOT 800!

A devenit deja o traditie ca anual, adica dupa fiecare 50 si ceva de editii ale show-ului radio A State of Trance, Armin van Buuren sa puna la cale o serie de evenimente ASOT care au loc in mai multe colturi ale lumii. De asemenea, fiecare turneu ASOT are si un imn. Tema muzicala pentru ASOT 800 se numeste „I Live For That Energy” (probabil sloganul sub care se desfasoara turneul din acest an) si este realizata de insusi Armin van Buuren. Sa o ascultam!

Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem)

[embedded content]

Daca e sa ne intrebati pe noi, tema ASOT 800 aduce ca mixdown si linie de bass a Bogdan Vix (jumatatea Snatt & Vix), ca pian spre KeyPlayer, ca breakdown catre Jorn van Deynhoven, iar ca linie melodica spre MaRLo. Vorbind despre imnul ASOT, probabil Armin van Buuren a dorit sa contureze cat mai bine soundul ASOT in „I Live For That Energy”, incluzand elemente ale mai multor producatori semnati la casa de discuri cu acelasi nume ca emisiunea.

Imnul ASOT 800 „I Live For That Energy” a fost „tune of the week” in editia 792 a emisiunii A State of Trance de joi si a fost lansat in aceeasi zi in varianta extended, piano, acapella, alaturi de o varianta techno intitulata „Ygrene Taht Rof Evil I”. V-ati prins, nu? E titlul piesei inversat. Interesanta mutare de la Armin van Buuren pe ideea de a nu fi prizonierul propriului stil. 

Pana in momentul de fata, singurul eveniment din cadrul ASOT 800 anuntat este cel principal din Utrecht, care va avea loc pe 18 februarie si care promite un line-up de zile mari, cu peste 30 de DJ-i trance & progressive. Cum episodul cu numarul 800 va fi la sfarsitul lunii ianuarie, cu siguranta vom avea un eveniment de deschidere al ASOT Festival 2017 si atunci. De asemenea, va fi o scena ASOT 800 in cadrul Miami Ultra Music Festival 2017.

Pana atunci, hai sa ne amintim imnul ASOT 750 realizat de Ben Gold, ales in urma unei competii puse la cale de Armin van Buuren, dar sa le trecem in revista si pe cele din perioada 2010-2015: Sebastian Brandt, W&W, Markus Schulz si Jorn van Deynhoven. Se pare ca a devenit o obisnuinta ca la fiecare 2 ani imnul sa fie produs de Armin.

Ce energie va produce imnul ASOT 800?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...