Header

BluSkay – Breakthrough (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dupa colaborarea cu Perelli & Mankoff, romanul BluSkay revine la Blue Soho Recordings pentru prima sa piesa de anul acesta, intitulata „Breakthrough”.

O superba melodie urmeaza sa auziti astazi de la BluSkay, roman de-al nostru stabilit in Marea Britanie. Acesta se intoarce la Blue Soho Recordings cu un instrumental uplifting trance hipnotic ce cuprinde acea linie de bass clasica folosita de Serghei Cocimirca in ultimele sale productii.

BluSkay – Breakthrough [Blue Soho Recordings]

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Lansata alaltaieri la Blue Soho Recordings, unul dintre cele mai respectate si frecventate labeluri din muzica trance la nivel international, „Breakthrough” este cea de-a patra piesa din ultimele 30 de zile din categoria „tranceri romani” pe care v-o prezentam. Asta dupa ce Suncatcher, Nick V si Starpicker si-au lansat productiile si ei in acest inceput de an la 3 case de discuri importante.

Anul trecut, despre BluSkay am vorbit doar in septembrie, inaintea lansarii colaborarii cu Perelli & Mankoff, dar speram ca 2017 sa ne aduca mai multe productii frumoase de la romanul nostru stabilit in UK.

Ce alte nume romanesti din muzica electronica credeti ca ar trebui sa mai avem in vedere?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...