Header

Campania de imagine TIFF 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Clujul devine oras al fanteziilor cinematografice in campania de imagine a celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (2-11 iunie).

 

Trei dintre monstrii iconici ai Hollywood-ului  se insinueaza in vietile tihnite ale clujenilor in trei spoturi realizate, pentru al patrulea an consecutiv, de artistii romano-britanici Anton si Damian Groves, dupa un concept creat de echipa TIFF .
Pornind de la ideea ca orasul Cluj-Napoca, pe langa faptul ca este gazda celui mai mare festival de film din Romania, are potentialul de a (re)deveni un urias platou de filmare, ca la inceputul secolul XX, cand studiourile lui Jenő Janovics produceau zeci de pelicule mute, TIFF a continuat povestea Clujului ca oras al filmului, pe care a dezvoltat-o atat de amplu anul trecut.

„Campania din acest an a pornit de la o idee simpla, dar cu potential vizual fantastic: monstrii cinema-ului ataca Clujul. E vorba aici de creaturi iconice din asa-zisele monster movies care isi fac aparitia, gratie efectelor speciale, in cateva dintre locurile emblema ale Clujului, reproducand instantanee clasice, familiare amatorilor filmului de gen”, declara directorul artistic TIFF, Mihai Chirilov.

Daca, in 2016, protagonistii campaniei de imagine au fost amatori selectati in urma unui casting amplu, anul acesta, eroii celor trei clipuri sunt actori cunoscuti publicului larg.

Flavia Hojda, Olimpia Melinte si Crina Semciuc joaca periculos plimbandu-se cu barca pe lac in Falci la Casino:

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

actorii Emilian Oprea si Ovidiu Crisan trec printr-o experienta cu totul iesita din comun dupa ce mananca varza à la Cluj in Alien la Varzarie,

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

iar Alfredo Minea face legatura dintre al doilea si al treilea clip din serie, cel in care Madalina Ghenea, vedeta posterului TIFF 2017, este rapita de King Kong din camera ei de hotel si dusa in Piata Unirii.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Spoturile sunt produse de Libra Film si Studioset. Regia si scenariul sunt semnate de Anton Groves si Damian Groves. Imaginea: David Lee. Montajul: Bogdan Orcula. Sunetul: stefan Crisan. Compositing: Calin Bogdacenco. Posterul oficial este o creatie Formata si Moumene Sofian. Producatorul seriei de spoturi este Bogdan Craciun.
Filmarile au avut loc in locatii din Cluj-Napoca si Bucuresti.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...