Cat a vandut noul album Bruno Mars?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bruno Mars si-a promovat ca la carte noul album, iar faptul ca a avut un single care a urcat pana pe locul 5 in Hot 100 a fost de mare ajutor. Cat a reusit, insa, sa vanda in final 24K Magic?

Predictiile pentru vanzarile noului album Bruno Mars au fost ajustate dupa showul pe care acesta l-a facut la American Music Awards, iar in final discul s-a vandut in 226.416 de copii, din care undeva la 30 de mii au fost doar in streaming. Pentru cantaret e un numar foarte bun, e albumul cu cele mai bune vanzari de pana acum, in ciuda faptului ca discul nu a urcat pe prima pozitie, aceasta fiind ocupata de rockerii de la Metallica.

[embedded content]

Si vanzarile pentru turneul de promovare o duc foarte bine, el a reusit sa vanda un milion de tichete in doar 24 de ore, ca urmare a showului de la American Music Awards si emisiunii 60 minutes, o incursiune personala in viata cantaretului. Pe langa asta, turneul s-a mai inmultit cu 15 alte showuri, iar pana acum Bruno Mars are 100 de spectacole programate care il vor plimba anul viitor prin America si Europa.

Voi ati ascultat albumul?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...