Header

Ce face Adele cand ramane fara curent pe scena? (video)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Adele e recunoscuta pentru umorul ei si pentru felul in care stie sa iasa din tot felul de situatii. Inclusiv, cum sa iasa printre hoardele de fani intr-un case de instrumente sau cel putin asta e povestea. Insa de data asta vedem cum a reusit sa isi tina fanii in priza pana a revenit curentul.

Ce alta metoda mai buna de a face timpul sa treaca decat sa spui bancuri? Asta a facut si Adele, aflata in cadrul turneului de promovare al celui mai nou album al sau, 25.

In timpul concertului pe care il sustinea la Adelaide in Australia, a ramas fara curent, asa ca s-a apucat sa spuna glume si sa se intretina cu fanii din jurul scenei. Nu e ceva deloc surprinzator, daca e sa ne gandim ca artista spune de obicei glume mai mult sau mai putin potrivite pentru copii in cadrul showurilor sale si alege sa spuna povesti amuzante intre piesele din setlist.

Shall I tell you my filthy joke despite all the children here? I need more applause than that because I might offend someone,” she asked the crowd. “What do you call a blonde standing on her head? A brunette with bad breath.”

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

In final, se pare ca intreaga problema a avut loc din cauza unui cablu deconectat, asa ca fanii prezenti la concert s-au putut bucura de ultimele momente ale showului britanicei. Recent, a aparut si o poveste cum ca Adele si-ar face intrarea in sala de concerte intr-un case de instrumente si asa evita hoardele de fani care o asteapta.

Ce ziceti? E asta cea mai buna metoda de a trece printr-o situatie penibila?

   

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...