Header

Cine a castigat Eurovision 2017? Pe ce loc s-a clasat Romania?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eurovision 2017, care anul acesta a avut loc la Kiev a reusit sa aduca un castigator surprinzator pentru multi, dar deloc pentru fanii concursului, acesta fiind clasat printre favoriti inca dinainte de incheierea semifinalelor. La fel a fost si cazul Romaniei, unde juriile de specialitate nu a fost prea generos, in schimb publicul ne-a urcat in clasament.

Salvador Sobral, reprezentatul Portugaliei, este cel care anul acesta a plecat acasa cu trofeul Eurovision, datorita baladei Amor Palos Dois. La final, a fost insotit pe scena de sora sa, cea care l-a ajutat sa scrie piesa castigatoare. Pe locurile urmatoare s-au situat Bulgaria si Moldova, in timp ce Italia, data favorita de multi, a incheiat pe locul 6.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

De altfel, Salvador nu a cantat pe scena mare, pe care a lasat-o libera pentru proiectii, iar la unele repetitii nici nu a putut fi prezent locul sau fiind tinut de sora sa. Daca e sa fim rautaciosi, chiar problemele de sanatate au fost cele care i-au adus premiul portughezului, oamenii fiind mai degraba impresionati de povestea sa decat de balada.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Ilinca si Alex Florea, cu al lor Yodel It au fost doar pe locul 15, insa voturile publicului, cele mai multe din Portugalia si Bulgaria, au urcat piesa noastra pana pe pozitia a saptea. Cele mai bune performante ale tarii noastre au fost in 2005, cand SIstem si Luminita Anghel au ajuns pe locul 3 cu Let My Try, in 2010 cu Paula Seling si Ovi, care tot pe locul 3 au urcat si in 2006, cand Mihai Traistariu a reusit sa aduca si un punctaj mare Romaniei cu Tornero.

Ce ziceti de castigator? Voi pe cine ati votat?

       

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...