Header

CONCURS: Castiga 5 invitatii duble la VUNK: Secretul tau!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Textul: Pe 25 mai Trupa Vunk pune in scena primul musical, Secretul tau. O poveste inspirata din lumea lui Jules Verne,o scena intr-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite si, pentru prima data, un rol principal feminin. Vino sa descoperi o noua super productie Vunk.

Versatila, voce puternica, un amestec special de senzualitate si vitalitate exuberanta, Raluka, este alegerea Vunk pentru a da viata personajului principal feminin. “Secretul tau” este o poveste despre pierdere si regasire, despre cautare si despre lupta cu cei din jurul tau, pentru ce este in interiorul tau. Este o poveste despre suflete, ca niste oceane si comorile sau pericolele care sunt ascunse in ele. O poveste despre lumea de acum, o lume in care oamenii nu vorbesc intre ei, ci despre ei. O lume in care oamenii nu vad, ci se vad doar pe ei. O lume in care se striga recorduri, dar nu se depasesc limite proprii, o lume in care se minte inca de la “adevarul este ca…”, spune Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

Daca vreti sa ajungeti la acest show, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in caare sa ne spuneti care e melodia voastra preferata de la Vunk. Concursul incepe astazi si sa se incheie pe 23 mai, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

START! 

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...