Header

CONCURS! Castiga doua invitatii duble la iNSIDE Festival – Petrecerea de Revelion

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

iNSIDE este un nou brand de petreceri de muzica electronica, based in Bucharest. 48 de ore de muzica neintrerupta cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului, efecte vizuale si cel mai important, cu voi, in cea mai importanta noapte a anului. Rezolutii pentru 2017? Party and more Party!

⌲ LineUP (in alphabetical order):
Avgustin, Andre Buljat, a,e.r., Bono Goldbaum, Chris Miller, Dan Andrei, GABRIEL GRANT, LAZY BUG, Matthias Tanzmann, Mendo, Mirror States, Kozo, Robert Dietz, TAP, UNER, + many more!

Acces backstage si mese, consumatie inclusa de valoarea achitata, NUMAR DE MESE LIMTAT, „facecontrol” si reguli speciale se vor aplica in zona de Backstage. Toate detaliile se vor transmite in momentul achitarii sumei.

✔ FAZA I: 80LEI – pana pe 31 decembrie
✔ FAZA II: 100LEI – la intrare
✔ VIP: 150 LEI

Daca vreti sa ajungeti la acest party, noi punem la bataie 2 invitatii duble pentru voi, trebuie sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti care e cel mai tare party la care ati fost pana acum. Concursul incepe astazi si se incheie pe 30, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum puteti ajunge la eveniment.

START!

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...