Header

Cum sa ai un week-end cu distractie originala, fara a pleca din oras

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cele mai interesante week-end-uri par cele petrecute in calatorii, insa astfel de variante presupun timp alocat pentru drumul catre destinatie si inapoi plus destul de multe cheltuieli asociate transportului si cazarii. Cand tragi linie, observi ca un astfel de plan nu este tocmai convenabil, mai ales daca luni dimineata se presupune ca ar fi trebui sa ajungi odihnit la locul de munca, gata pentru o noua saptamana cu multe provocari si proiecte…

Alternativa? Un week-end petrecut in oras, insa cu un continut care sa iti garanteze reincarcarea bateriilor in cel mai placut mod. Distractia la final de saptamana fara a pleca din localitate este posibila in orice oras mare – Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca…

In functie de ceea ce iti doresti, poti face combinatii si poti alege ingredientele pe care sa le amesteci in timpul liber: un week-end perfect poate include relaxare la un centru spa, dar si o partida de airsoft cu prietenii, un film la cinematograf in mall si chiar o iesire intr-un club. Distractia de noapte este si mai intensa daca alegi petreceri speciale, cu diverse teme, care iti vor garanta iesirea din rutina.

In Bucuresti, distractia se leaga in general de Centrul Vechi, o zona cunoscuta pentru numarul mare de cluburi, baruri si cafenele. Poti incerca de fiecare data ceva nou, de exemplu o seara cu mini-golf de interior, cu lumina ultravioleta, care determina lucrurile sa arate fluorescent in intuneric. Si apropo de experiente inedite si de bezna, te poate tenta o cina in intuneric total la un restaurant care organizeaza astfel de evenimente.

Adultii au teren de joaca si in timpul zilei. Nu doar la biliard, snooker sau bowling, ci si la Piscina Urbana, primul ball pit pentru adulti din Romania. Ideea acestui loc a fost inspirata din Londra, dar piscina din Bucuresti contine un numar si mai mare de bile: 100.000. Aici, adultii pot uita de griji si se pot intoarce in timp, la momentele in care joaca era singura loc preocupare.

Pentru inspiratie, internetul este mereu de mare ajutor, caci iti ofera calea pentru timp liber de inalta calitate. Gasesti usor cluburi de airsoft sau de paintball care organizeaza „lupte” in week-end ori poti identifica cele mai apropiate locatii de tip escape room – una dintre cele mai noi si mai populare distractii urbane „destepte”.

Un alt mod de a experimenta senzatiile tari si adrenalina la maxim, sunt jocurile online. Astfel poti, din confortul canapelei, sa aduci distractia chiar la tine acasa, totul fiind la un singur click distanta. Cu toate aceste forme de distractie, nu este nevoie sa calatoresti si nici sa faci sporturi extreme, caci gasesti cu siguranta variante pentru toate gusturile si buzunarele.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...