Header

Daxson & Harry Square – Raker (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Revenim la productiile big room trance, de stadion, cu cea mai noua piesa lansata de Coldharbour Recordings, casa de discuri a lui Markus Schulz.

 

Azi va prezentam si va invitam sa ascultati „Raker”, o mult asteptata colaborare big room trance la care au lucrat doi producatori si DJ-i din Marea Britanie: Harry Square pe de o parte, respectiv Daxson, acesta din urma fiind cel de-al doilea nume de scena al unui artist despre care am mai vorbit, si anume Dan Dobson. Puneti-va centurile, ascultam „Raker”!

Daxson & Harry Square – Raker (preview) 

 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Lansata luni, 5 iunie 2017, la Coldharbour Recordings, „Raker” face ravagii in seturile lui Markus Schulz si ale tuturor celorlalti artisti din roosterul Schulz Music Group de luni bune de zile. Prima auditie a acestei colaborari am avut-o vara trecuta, in setul maraton pe care Markus Schulz l-a difuzat cu ocazia aniversarii a 10 ani de cand emite Afterhours.FM. Au asteptat ceva timp Daxson si Harry Square pana si-au vazut lansata aceasta creatie comuna ce marcheaza totodata cea de-a doua colaborare a lor dupa „Northern Alliance”.

Daca pentru Dan Dobson „Raker” este cel de-al doilea release la Coldharbour sub pseudonimul Daxson, Harry Square are un an si mai interesant, cu cel putin doua bombe in palmares: „Lancer” si „Ricochet„, ambele lansate in primavara la Interstate.

Ce stare va induce „Raker”?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...