Header

Delia – Psihedelia la Sala Palatului

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dupa succesul pe care l-a avut cu concertele de la Sala Palatului, Delia se intoarce si in 2017 cu un nou show concept – Psihedelia. Concertul va avea loc pe 6 martie, iar biletele s-au pus deja in vanzare.

„Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede. Universul se impleteste si rasuceste, construindu-se sub ochii nostri: vezi muzica? Nu-ti fie teama, esti in lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-ma de mana, sunt calauza ta in acest univers al sinesteziei absolute. Pe pamant, sunt o viziune colorata intr-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem sa fim: creeaza-te! Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera.” – Delia despre PSIHEDELIA

[embedded content]

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro, iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

Delia a dat startul showurilor de la Sala Palatului in 2014, cand a umplut arena cu la concertul Pe aripi de vant, iar anul acesta, in luna aprilie, a venit cu un alt show, la fel de reusit – Welcome to Deliria. In plus, fanii au putut sa isi ia bilete la cel mai scump spectacol al unui artist roman, pentru ca pe 5 decembrie cantareata a avut Delia’s Winter Wonderland.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...