Header

Demonul se incarneaza din 9 decembrie, la cinema

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Incarnate / Demonul abordeaza tema exorcizarilor dintr-o alta perspectiva, la granita SF: oare cum se vede lumea prin ochii celor posedati? Si cum ar fi sa putem intra in mintea lor?

Cameron (interpretat de David Mazouz), un baietel de unsprezece ani, o inspaimanta pe mama sa, Lindsay (Carice van Houten din Game of Thrones, Black Book), cand incepe sa se incuie in camera sa pe intuneric, sa vorbeasca in limbi stravechi si sa prezinte simptomele posedarii de catre diavol. Alertata sa intervina pentru rezolvarea acestui caz, reprezentanta Vaticanului, Camilla (Catalina Sandino Moreno), il contacteaza pe Dr. Seth Ember (Aaron Eckhart), un om de stiinta imobilizat in carucior de invalid, solicitandu-i sa scoata demonul din acest baiat.

Ember, care prezinta toate “simptomele” unui adevarat paria, propune o metoda neortodoxa de “expulzare” a demonului: asistat de tehnicieni și conectat la niste aparate speciale care il mentin in viata, specialistul intra în mintea celui posedat si incearca sa-l extraga din lumea imaginara în care il tine captiv spiritul malefic. Acesta se incarneaza dintr-un corp in altul, iar riscurile sunt uriase pentru toți: copilul poate muri cand demonul îi paraseste corpul, iar specialistul insusi ar putea deveni noua sa gazda. Iata elementele care poziționeaza aceasta  poveste horror supranaturala la granita dintre mai multe subiecte actuale: tehnologia revolutionara, la limita SF, utilizata astazi in stiinta, lumea spiritelor, familia dezbinata.

Pentru a intra mai bine in pielea personajului pe care-l interpreteaza, actorul Aaron Eckhart a recurs la diverse experimente: s-a deghizat intr-un veteran de razboi invalid, cu probleme mintale si imobilizat in caruciorul cu rotile, si a inceput sa urle la cei care se relaxau pe Venice Beach. De asemenea, s-a asezat in fața unei case scumpe; proprietara, înspaimantata, a gasit, totusi, puterea de a relationa cu el, intrebandu-l daca se simte bine, iar Eckhart a fost impresionat de efortul femeii de a-si controla emotiile si de a arata empatie.

La randul sau, cel mai tanar actor din film, copilul protagonist David Mazouz alias Cameron, si-a impresionat colegii printr-o abilitate remarcabila de interpretare, dovedindu-se un actor innascut, in ciuda ritmului alert al productiei, filmarile realizandu-se in numai 23 de zile.

/p>

INCARNATE/DEMON este distribuit de InterComFilm si se lanseaza pe marile ecrane din Romania pe 9 decembrie 2016.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...