Dimension – Celeste (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Venind din Spania, Dimension este fara indoiala unul dintre cele mai active acte melodice de pe scena trance in ultimii 2 ani. Dupa ce a intrat la Flashover, numele acestuia efectiv a explodat!

Dimension, pe numele sau real Borja Iglesias Touceda, produce muzica trance & progressive inca din 2008 si a trecut de-a lungul ultimilor ani pe la multe case de discuri: Infrasonic, Coldharbour, ASOT, dar cea mai mare compatibilitate se pare ca o are cu Ferry Corsten, la Flashover Recordings. Tot acolo va fi lansata „Celeste„, superbul instrumental pe care l-a pregatit pentru acest final de an!

Dimension – Celeste (piesa noua)

„Celeste” este follow-up-ul pentru bunatatile lansate anterior de Dimension, incepand cu „Mangata”, continuand cu „Dopamina” si sfarsind cu „Origami”, ultima ocupand un onorabil loc 11 in Top 20 ASOT 2015.

In 2014, Dimension a intrat in topul nostru trance de final de an cu „Gallaecia”, lucru care este foarte probabil anul acesta datorita lui „Celeste”, care va fi lansata pe 2 decembrie 2016. Ferry Corsten, Markus Schulz, Giuseppe Ottaviani, Andy Moor, Super8 & Tab si chiar si Nicky Romero se numara printre DJ-ii de prima mana care au sprijinit si promovat „Celeste” in ultimele 3 saptamani, adica de cand a intrat in promo la Flashover Recordings.

Merita Dimension un loc in topul nostru de final de an?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...