Header

„Doar sfarsitul lumii”, de azi in cinematografe

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Marion Cotillard si Vincent Cassel isi dau replica in filmul lui Xavier Dolan castigator Grand Prix-ul Cannes 2016, aflat pe shortlist la Oscar.

 Doar sfarsitul lumii / Juste la fin du monde, in regia lui Xavier Dolan, „copilul teribil al Canadei” – premiat la Cannes 2016 si selectat pe lista scurta pentru Cel mai bun film strain la Oscar 2017 – va intra in cinematografele romanesti vinerea aceasta, 6 ianuarie.

Louis (interpretat de actorul Gaspard Ulliel), un scriitor tanar, foarte bolnav, se intoarce acasa dupa o absenta de 12 ani, pentru a-si anunta familia ca urmeaza sa moara.
Din distributie: Vincent Cassel (Black Swan, Mesrine : L’Ennemi public nº1, L’Instinct de mort), Marion Cotillard (Big Fish, A Good Year, Inception, Deux jours, une nuit, De rouille et d’os, La Vie en Rose), Lea Seydoux (Spectre, The Grand Budapest Hotel, La vie d’Adele), Gaspard Ulliel (Saint Laurent, Hannibal Rising) si Nathalie Baye (Laurence Anyways, Catch Me If You Can).

„Am avut senzatia ca ne filmeaza cu microscopul”
Este recunoscuta maniera lui Xavier Dolan de a-si filma personajele foarte de aproape. Marilon Cotillard spunea in conferinta de presa de la Cannes:

„Sincer, in Doar sfarsitul lumii, eu n-am stiut niciodata exact cum anume ma filmeaza camera… Evident, cateodata o vedeam ca este foarte foarte aproape si imi imaginam ca e un prim plan. Dar chiar si asa, nu stiam exact cum anume ma urmareste, ce urmareste… Recunosc, Xavier are o maniera foarte foarte speciala de a filma. Uneori camera era atat de aproape incat ma obisnuiam cu ea si uitam ca este acolo, devenea parte din grup, parte din mine… simteam ca respira macolo, impreuna”.

Gaspar Ulliel, actorul din rolul principal, este mult mai direct:

„La inceput, eu unul am avut senzatia ca suntem filmati cu un microscop! Aveam impresia ca tot ceea ce facem este marit de cateva ori.”

[embedded content]

Juste la fin du monde / It’s Only the End of the World(2016) este adus in Romania de Independenta Film, casa de distributie care promoveaza filme independente de referinta, de nisa sau castigatoare ale unor premii internationale prestigioase.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...