Header

Doneaza sange si primesti bilete la Untold si Neversea

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Untold continua si in acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din Romania si din Europa, BLOOD NETWORK. Impreuna cu platforma tehnologica de donare de sange „Si Eu Donez”, organizatorii Untold si Neversea lanseaza astazi campania de donare de sange care a mobilizat mii de tineri din Romania si care a demarat in 2016 prima Retea a Donatorilor Benevoli de Sange din tara. Campania se desfasoara in perioada 14 iunie-10 iulie.

Si in acest an, festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din patru orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-12.00 vor primi un bilet gratuit la Untold sau Neversea.

CLUJ-NAPOCA: 17, 18 IUNIE, BULEVARDUL EROILOR
BUCURESTI: 24,25 IUNIE, PARCUL HERASTRAU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
TIMISOARA: 1,2 IULIE, IULIUS MALL
CONSTANTA: 1,2 IULIE, PARCUL TABACARIEI

In acest an, mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit la Untold sau la Neversea. Toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua „Si Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile untold sau Neversea. Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere:

*la Untold reducerea este de 15O LEI + taxe din pretul final de 550 lei + taxe al abonamentului

*la Neversea reducerea este de 195 lei+ taxe din pretul final de 420 lei + taxe al abonamentului In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma Si eu donez, inseamna 4000 de membrii, din care peste 1700 s-au inscris in perioada campaniei BLOOD NETWORK 2016.

EDY CHEREJI, director de Marketing si Comunicare UNTOLD&NEVERSEA : Vom incerca din nou sa ii facem constienti pe tineri de importanta donarii de sange. Impreuna, donatori si parteneri, am construit deja prima baza de donatori benevoli de sange din Romania si ne dorim ca aceasta baza de date sa creasca de la an la an.” cu cat mai multi participanti.” UNTOLD 2017 va avea loc in perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...