Header

Ed Sheeran, succes pe toata linia cu noul album

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ed Sheeran are, de departe, unul dintre cele mai asteptate albume ale anului, diar asta s-a vazut in entuziasmul cu care au fost primite primele singleuri lansate. In plus, si industria muzicala e surprinsa si a dat niste cifre mari pentru vanzarile celui de-al treilea album al britancului.

 

Desi unii critici l-au dat drept boring si repetitiv, Divide a reusit sa stranga pe Youtube, in total, peste un miliar de vizualizari cu videoclipurile si lyric video-urile pentru singleurile incluse pe acest material. In plus, a mai reusit sa stranga si undeva la peste 3 milioane de abonati noi ai canalului sau, totul datorita succesului pe care l-au avut noile single-uri. 

 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Pe langa asta, aproape ca a rupt Spotify in doua datorita noului numarului record de ascultari pentru Divide. Peste 237 de milioane de ascultari in intreaga lume a reusit sa stranga Ed Sheeran si l-a intrecut cu aceasta ocazie pe The Weeknd, care stransese 223 de milioane de plays anul trecut, odata cu lansare . Si ca succesul sa fie complet, Ed Sheeran a debutat si pe prima pozitie in Billboard 200 cu Divide, care a vandut peste 450 de mii de unitati. Castle on the Hill a fost primul single lansat, urmat la scurt timp de Shape of You care a avut un impact si mai mare. Castle on the Hill a urcat pana pe locul 6 in Billboard Hot 100, in timp ce Shape of You a urcat pe prima pozitie in toate teritoriile in care a fost lansata oficial si promovata, de la Europa la Filipine, Noua Zeelanda, India sau Brazilia. 

Ce ziceti de succesul lui Ed Sheeran? Ati ascultat albumul?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...