Header

Emma Watson si Tom Hanks in The Circle

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In 2017, Emma Watson si Tom Hanks sunt parteneri de scena intr-un thriller captivant despre social media. Iata despre ce e vorba:

THE CIRCLE este o ecranizare a unui roman omonim scris de Dave Eggers si regizat de James Ponsold (The Spectacular Now, The End of the Tour).

Acest thriller are actiunea plasata candva in viitor si o are ca protagonista pe Mae (Emma Watson), care se angajeaza la The Circle, un gigant tehnologic ce ofera o experienta completa clientilor sai, imbinand revolutionar facilitati social media, dar si platforme pentru cumparaturi online si creand o identitate online completa si extrem de transparenta, pe principiul „secretele sunt minciuni”. Doar ca, evident, aceasta identitate presupune renuntarea la orice forma de intimitate, iar Mae se va trezi curand fugind de tehnologia omniprezenta.

Tom Hanks interpreteaza rolul de director al acestei companii, The Circle fiind cea de-a doua ecranizare dupa Dave Eggers, prima fiind A Hologram for the King,  in care apare anul acesta.

Suna interesant, nu-i asa? Iata si un trailer:

In distributie mai apar actori precum Karen Gillan, John Boyega, Bill Paxton, Patton Oswalt, Glenne Headly, Ellar Coltrane, Ellen Wong, Poorna Jagannathan si Nate Corddry.

THE CIRCLE va avea premiera la anul, in luna aprilie. Sunteti curiosi sa-l vedeti?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...