Header

Eneli – Cold (videoclip nou)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eneli lanseaza single-ul Cold, o piesa compusa de ea impreuna cu David Ciente. Videoclipul a fost regizat si filmat de SAN, care a facut clipuri pentru Vanotek, Lariss, Yanka.

„COLD” este o piesa diferita de ceea ce am scris pana acum, are un sound original, incitant si misterios, iar mesajul este plurivalent, interpretabil de catre fiecare ascultator. E minunat cate lucruri iti poate dezvalui o piesa despre tine, ca om si ca artist. Multumesc tuturor celor implicati si echipei Global Records, pentru ca au crezut in acest proiect”, a declarat Eneli.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Tot anul acesta, Eneli a lansat impreuna cu Vanotek piesa “Tell Me Who”, care se bucura de succes in randul publicului, difuzata de radiouri si de televiziunile muzicale. Aceasta piesa a fost licentiata in Polonia, Cipru, Bulgaria, Scandinavia, Letonia, Lituania, Estonia, Grecia, Italia, Vatican, San Marino, Rusia, Belarus, Ucraina. Piesa a fost compusa de Vanotek si Eneli si produsa de Smash Production, lansata la Global Records, mix si master Sergiu Musteata.

Cum vi se pare piesa lui Eleni?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...