Header

Filmele politice revin la Cinepolitica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Intr-un an plin de evenimente politice relevante si cu consecinte importante pentru viitor, Cinepolitica, unicul festival de gen din Romania, revine cu a sasea editie, intre 20 si 23 aprilie, la Cinema Elvira din Bucuresti.

Inca de la prima editie, misiunea festivalul a fost aceea de a dezvalui mecanismele si motivatiile politice care isi pun amprenta asupra noastra, a tuturor.

“Ne aflam de ani buni intr-o lume care se transforma violent. Iar viteza schimbarii creste pe masura ce polii de putere mondiali isi pierd stabilitatea sau isi maresc inerția. Totusi, publicul si societatea civia in general au castigat o conexiune la informație care, sa speram, nu va mai fi pierduta niciodata. Iar acest unic factor poate aduce, in final, echilibrul necesar. De aici derive si existența unui festival de film politic al carui unic scop este acela de a prezenta adevarata fața a lucrurilor prin intermediul artei si al jurnalismului de nivel inalt”, declara Marius Copel, directorul artistic al festivalului.

Spectatorii vor avea ocazia sa vada la Cinepolitica cele mai noi si importante filme politice, care abordeaza teme actuale, cum ar fi propaganda sau terorismul. Majoritatea peliculelor vor putea fi vazute in premiera la Bucuresti.
Organizat de Asociatia Cultura si Imagine, Festivalul International de Film Cinepolitica este patronat de Universitatea Naţionala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” (UNATC) si de Universitatea Naţionala de Arte (UNArte). Evenimentul este finantat de Centrul National al Cinematografiei (CNC).
  Revenim cu informatii si line-up.

Voi ati fost la editia precedenta? Ce filme v-au atras atentia?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...