Header

FIXEUR, din 27 ianuarie, in 26 de orase

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Incep sa apara si primele premiere romanesti ale anului! Dupa 6,9 pe scara Richter urmeaza Fixeur!

FIXEUR, cel de-al cincilea lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, va rula in cinematografele din Bucuresti si alte 25 de orase din 27 ianuarie. „Fixeur” va fi prezentat in avanpremiera, pe data de 19 ianuarie, de la ora 20.00 la Cinema Victoria din Cluj-Napoca in cadrul Cinematecii TIFF. Evenimentul va avea loc in prezenta regizorului Adrian Sitaru, a actorului Tudor Istodor si a co-scenaristului, directorului de imagine si producatorului Adrian Silisteanu.  Proiectii de gala in avanpremiera vor mai fi programate la Cinema Dacia din Bistrita (vineri, 20 ianuarie, ora 20:00), la Cinema Elvira Popescu din Bucuresti (luni, 23 ianuarie, ora 20:00), la Happy Cinema din Buzau si Focsani (miercuri, 25 ianuarie).    

Regizorul Adrian Sitaru se va intâlni cu publicul din Sibiu la CineM-A vazut la Habitus, sâmbata, 28 ianuarie, de la ora 20:00. Duminica, 29 ianuarie, Adrian Sitaru impreuna cu actorii Tudor Istodor si Andreea Vasile vor fi prezenti la proiectia de gala de la Cinema One Brasov din cadrul Coresi Shopping Center.

„Fixeur” a avut premiera mondiala, in toamna anului trecut, in cadrul Toronto International Film Festival. Cel mai nou lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, „Fixeur” a câstigat luna trecuta, Premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Tudor Istodor, si Mentiune Speciala a Juriului in cadrul Les Arcs European Film Festival.
Pelicula, cu un scenariu semnat de Claudia si Adrian Silisteanu, spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din Bucuresti al Agentiei France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizarii unui subiect despre o prostituata minora repatriata din Franta ii da acestuia ocazia sa isi dovedeasca competentele. Totusi, pe masura ce se apropie de scopul sau, Radu realizeaza ca inversunarea cu care intelege sa faca aceasta meserie este indoielnica.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Din distributie fac parte actorii Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spatarescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.

„Fixeur” este cel de-al V-lea lungmetraj regizat de Adrian Sitaru dupa „Pescuit sportiv” (2008), „Din dragoste cu cele mai bune intentii” (2011) , “Domestic” (2012), „Ilegitim” (2016) productii care au câstigat distinctii importante la festivaluri prestigioase. Regizorul semneaza si câteva dintre cele mai premiate scurtmetraje românesti: „Valuri” (2007), „Lord” (2009), „Colivia” (2010), „Chefu'” (2012), “Arta” (2014), “Excursie” (2014).

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...