Header

Francisca – Cu pumnii in piept (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Francisca revine cu lyric video-ul Cu pumnii in piept o piesa despre sentimente, compromisuri si momentele dificile dintr-o relatie.

O coproductie Cat Music si Panda Music, piesa Cu pumnii in piept este compusa de catre Marius Dia, Erik Tchatchoua & George Papagheorghe si produsa de catre Andrei Idu, Dorin Voicu & Marius Dia.

“Indiferenta distruge orice suflet si transforma usor iubirea in ura si suferinta, toate conducand spre capitolul final al oricarei relatii. Piesa ” Cu pumnii in piept” este despre o iubire consumata ce a devenit treptat o iubire toxica, hranita cu certuri, vorbe dure si indiferenta, dar si despre momentele in care sentimentele se pierd, iar cei doi identifica in celalalt doar defecte. Aceasta poate fi povestea mea si a ta. Sunt convinsa de faptul ca multi dintre ascultatori se vor regasi in aceste versuri.”, declara Francisca. 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca cucereste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED.

Cantareata debuteaza in anul 2015 cu piesa “Piatra de pe Inima”, in colaborare cu Uddi, colegul ei de la X Factor. In acelasi an, Francisca lanseaza single-ul “Lacat la inima”, cu primul videoclip din cariera. La cateva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa si videoclipul “Lacat la inima”, Francisca surprinde cu piesa “OMG”. In 2016, cantareata “intra pe un ‘Drum de piatra”, alaturi de F. Charm.

Ce ziceti de noua ei piesa?

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...