Header

HeyDay Music Festival a lansat un concurs pentru newcomers!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aflat anul acesta la cea de-a doua editie, HeyDay Music Festival, cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania, va avea loc in perioada 9-11 iunie, in Parcul Izvor din Capitala.

Prin festivalul HeyDay, Primaria Capitalei si creart si-au propus sa prezinte publicului un concept de eveniment care se bucura de un real succes in strainatate, datorita potentialului de a creiona o incursiune muzicala ce are ca scop redescoperirea muzicii marilor trupe internationale din epoca de glorie a pop rock-ului, dar si a artistilor contemporani.

Cele 17 trupe consacrate invitate din Marea Britanie, Italia si Romania vor performa consecutiv pe River Stage si Park Stage, pentru toti iubitorii de muzica legendara. In completarea programului, organizatorii au lansat un concurs pentru newcomers, care vor deschide zilele de festival, dedicandu-le o scena numai a lor, respectiv scena Stars.

Pentru a participa la concurs, artistii trebuie sa trimita o inregistrare video cu interpretarea unei melodii a unei trupe cunoscute, la adresa de e-mail contact@heydayfest.ro, alaturi de cateva informatii despre trupa. De asemenea, cei inscrisi trebuie sa aiba in repertoriu 4 piese ale trupei alese. Concursul este se desfasoara pana pe 1 iunie, inclusiv, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 6 iunie. Biletele se gasesc in reteaua eventim.ro, la casa de bilete creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7), iar in cele trei zile de festival pot fi cumparate si de la cele doua case special amenajate (Zona Metrou Izvor si zona Splaiul Independentei / Bd. B.P. Hasdeu). Accesul copiilor in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, este liber!

Intrarea se face vineri, 9 iunie, incepand cu ora 16.00, iar sambata, 10 iunie, si duminica, 11 iunie, incepand cu ora 12.00. Concertele pe cele doua scene mari sunt programate in fiecare zi incepand cu ora 17.00.

Line-up festival:

VINERI, 9 IUNIE 2017
Bob Marley – Legend Live, UK
Rolling Stones – The Rollin’ Clones, UK
Pink Floyd – Speak Floyd, RO
Bon Jovi – Bon Giovi, UK
Green Day – Green Day Tribute Band, UK

SAMBATA, 10 iunie 2017
The Beatles – Counterfeit Beatles, UK
When Violin Meets Guitar
Red Hot Chili Peppers – Around The World, RO
Pink – Pink Tribute, IT
Bruce Springsteen – The E Streets On Fire, IT
Nirvana – Nirvana UK, UK

DUMINICA, 11 iunie 2017
Madonna – Madonna Tribute Lisa, UK
AC/DC – Wire, RO
Metallica – Masterpiece, RO
Abba – Revival ABBA, UK
Iron Maiden – Trooper, RO
The Tarantinos – UK & CZ

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...