Holbrook & SkyKeeper vs. Dan Dobson – Rapture (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Intrat de cateva luni la casa de discuri a lui Ferry Corsten, Dan Dobson face pentru prima oara echipa cu Holbrook & SkyKeeper pentru „Rapture”, una dintre piesele trance ale acestui final de an!

Britanicul Dan Dobson si rusofilii Holbrook & SkyKeeper sunt doua nume din zona big room trance care s-au ridicat la Infrasonic Recordings si care, de-a lungul ultimilor ani, s-au inclus in mixuri si s-au remixat. „Rapture” este un pas inainte, fiind prima colaborare a acestora, „vinovat” de alaturare facandu-se labelul Flashover Trance al lui Ferry Corsten.

Holbrook & SkyKeeper vs. Dan Dobson – Rapture (preview Global DJ Broadcast)

Primul play mondial pentru „Rapture” a fost, asa cum s-a putut auzi si in preview-ul de mai sus, in emisiunea Global DJ Broadcast a lui Markus Schulz, show radio in cadrul caruia am luat contact cu primele productii de la Dan Dobson si Holbrook & SkyKeeper. De soundul acestora din urma chiar ne-am indragostit iremediabil, fiind o prezenta permanenta in topurile si playlisturile noastre. „The Way I Feel” si colaborarea cu Dan Dobson sunt productii pe care le luam serios in calcul pentru topul nostru trance care va pune punct anului muzical in curs.

„Rapture” a mai primit suportul lui Dimension, Giuseppe Ottaviani, Lange, Manuel Le Saux si, desigur, Ferry Corsten, boss-ul casei de discuri Flashover la care vom vedea colaborarea dintre Dan Dobson si Holbrook & SkyKeeper lansata pe 5 decembrie 2016.

Cum suna acest cadou trance de Mos Nicolae?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...