Header

Holograf – Da-mi iubirea ta (videoclip nou)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Odata cu concertul de la Sala Palatului, Holograf se pregatesc si de un mini-turneu prin tara si au lansat si un nou single. Da-mi iubirea ta apare direct cu un videoclip in care un cuplu regaseste toate motivele care i-a adus impreuna.

Filmarile noului videoclip s-au desfasurat pe durata a 16 ore si ii are ca protagonisti pe Raluca Dura si Mircea Vlad, doi dintre cei mai talentati dansatori, care de aceasta data si-au pus in practica talentul actoricesc si au dat viata unor personaje pline de sensibilitate, intr-o confruntare pasionala dintre dragoste, indiferenta, iertare.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Lansarea “Da-mi iubirea ta” este una dintre surprizele pe care le-am pregatit tuturor celor ce vor fi alaturi de noi la concertul din 20 martie. Ei sunt primii care vor asculta piesa, vor vedea videoclipul si ne vor spune parerea “pe viu”, direct, nefiltrata, spune Dan Bittman.

Turneul inceput la Bucuresti va continua in Constanta, Craiova, Brasov si se va incheia la Iasi, pe 4 aprilie. Programul turneului “Vedere de la Costinesti”: Bucuresti 20 martie, Sala Palatului; Constanta, 26 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor; Craiova, 29 martie, Sala Polivalenta; Brasov, 31 martie, Sala Sporturilor; Iasi, 4 aprilie, Sala Sporturilor. Toate reprezentatiile vor incepe la ora 20.00.

Va place videoclipul celor de la Holograf?

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...