Header

Istoria fotbalului englez cu Alfie Allen, în exclusivitate pe History

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

HISTORY difuzeaza in exclusivitate serialul “Alfie Allen si istoria fotbalului” incepand cu data de 18 martie, de la ora 22:00. Serialul debuteaza in aceasta sambata, urmarind calatoria lui Alfie Allen, un suporter infocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din tara unde a fost inventat fotbalul.

Recunoscutul actor britanic a jucat in echipa de tineret a Arsenal Londra, a participat la numeroase meciuri ale echipei preferate, iar acum realizeaza o incursiune unica in istoria sportului-rege, in exclusivitate la HISTORY®. Alfie parcurge intregul Regat Unit, unde descopera amanunte memorabile si discuta cu numeroase personalitati din lumea fotbalului precum: Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminina de fotbal a Angliei, Keith Allen si multi altii.

Primul episod exploreaza originea fotbalului si dezvaluie factorii care au transformat jocul cu balonul rotund in cel mai popular sport la nivel international. Calatoria lui Alfie incepe la Sheffield – locul unde s-a desfasurat prima competitie profesionista de fotbal din Anglia – apoi continua la Ashbourne, unde afla detalii despre meciul de fotbal medieval gazduit anual in acest oras, viziteaza celebrul Craven Cottage – stadionul FC Fulham din Londra – si mai apoi in Scotia, unde, alaturi de Daniel Portman (colegul sau de platou din Urzeala Tronurilor) exploreaza rivalitatea celebra dintre Glasgow Rangers si Celtic Glasgow.

Despre HISTORY
Televiziunea HISTORY, in prezent existenta in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunile HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV si Orange TV. Digi a introdus recent HISTORY in grila sa de programe. Daca nu receptionati canalul, reimprospatati lista de programe sau contactati furnizorul local Digi.

 

     

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...