Keo – Viata e Live (videoclip nou)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Keo lanseaza o piesa care spera ca ii va inspira pe cei care o asculta sa porneasca intr-o calatorie de evadare – Viata e live.


Despre „Viata e Live” Keo declara ca a dorit sa creeze o piesa optimista :” „Viata e Live” este mesajul meu pentru cei ce stau la o rascruce, si nu isi traiesc viata cum o doresc cu adevarat. Precum personajul din clip, care evadeaza dintr-o corporatie si se pierde in Delta, cautandu-si iubirea si libertatea. Piesa este pozitiva si m-as bucura daca ar inspira publicul sa-si traieasca viata fericiti si liberi.”

[embedded content]

Keo, cel care a debutat in 2005 cu o piesa legenda „Azi vii, maine pleci”, care a ajuns numarul 1 in MTV Top 20 in numai 3 saptamani, si s-a mentinut in Romanian Top 100 pentru sapte luni dintre care trei luni a fost numarul 1, este indreptatit sa imparta cu publicul si fanii mantra lui despre viata si succes. Keo a cunoscut succesul si in calitate de producator si compozitor, lucrand cot la cot cu nume mari din industria muzicala precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus si multi altii.

Cum vi se pare noua piesa a lui Keo?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...