Kesha vine cu un videoclip filmat in studio in cadrul inregistrarilor pentru Rainbow, alaturi de trupa si back-up singers. Cantareata adopta un look de inspiratie pin-up, cu par roz si un machiaj puternic la ochi, pentru o piesa ale carei versuri aduc o raza de speranta.

Rainbow este si titlul noului album pe care Kesha l-a lansat si se pare ca se indreapta direct spre prima pozitie in Billboard 200, daca e sa luam in considerare predicitiile pe care cei din industrie l-au facut. E primul material pe care il lanseaza dupa o lunga perioada in care nu muzica a fost principalul subiect de discutie legat de Kesha, ci disputa legala dintre ea si Dr. Luke. Cantareata si-a acuzat fostul manager si producator de abuzuri fizice, sexuale si emotionale, iar toata acesta lupta legala a tinut-o departe de studio timp de patru ani.

 

 

Despre noul ei album, Kesha spune ca a scris fiecare dintre piesele incluse si ca, practic, acest material i-a salvat viata. I’ve written every song on this album and they’re all so personal. „This record, quite literally, saved my life. I hope you guys like it and I hope you can hear it and I hope it helps people.”

De altfel, se si vede si aude inca de la primele piese pe care le-a promovat. In afara de Rainbow, am mai putut asculta PrayingWoman si Learn to Let Go, toate piese cu un mesaj puternic, foarte personal si de impact.

Ce ziceti de aceasta piesa?

Please follow and like us: