Header

La Familia – Mama m-a facut de piatra (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mama m-a facut de piatra este cel mai nou track lansat de La Familia, o piesa despre cum au rezistat peste timp si despre cum se construiesc caractere tari.

  Mama m-a facut de piatra este cea de-a cincea piesa lansata de pe noul album, „Codul bunelor maniere”, la 11 ani distanta de la ultimul album Sisu & Puya. Piesa a fost produsa de catre Mahia Beldo in studiourile Scandalos Music, iar de mix & master s-au ocupat Likeminded (Tyler Mehlenbech & Rappy).

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Materialul va fi lansat maine, 9 iunie odata cu concertul de aniversare al trupei din Parcul IOR (Insula Artelor) – Incepand cu ora 14:00, petrecerea „Salajan Style” va dura aproape 10 ore unde vor fi prezenti cei mai tari DJ, concursuri de Open Mic si Graffiti, si invitati speciali precum CIA, Jianu, Stres, Samurai Romania, Zeze, Faust, Zaharia D. Trone, Dragos Miron si altii.

De pe Codul Bunelor Maniere am putut deja asculta mai multe piese pe care baietii le-au lansat in fiecare saptamana. Au venit cu featuring cu Connect- R, Curaj, cu Guz la In realitate, dar si cu FAK sau Demoni.

Cum vi se pare noua piesa?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...