Header

Martin Scorsese revine pe marile ecrane cu filmul sau de suflet SILENCE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cel mai recent film in regia lui Scorsese este o poveste tulburatoare despre credinta si religie.

 Laureat al premiului Oscar, regizorul Martin Scorsese aduce pe marile ecrane din 17 martie, povestea mult asteptata despre credinta si religie, care se concentreaza asupra unor misionari portughezi din secolul al XVII-lea. Acestia pornesc intr-o calatorie periculoasa in Japonia, pentru a-si gasi mentorul pierdut, parintele Cristavao Ferreira, si pentru a impartasi si altora crezul crestin.

Scorsese regizeaza „Silence” pe baza unui scenariu pe care l-a scris impreuna cu Jay Cocks. Filmul, inspirat din romanul premiat al lui Shusaku Endo, publicat in 1966, examineaza cea mai arzatoare dilema a religiei si spiritualitatii: tacerea lui Dumnezeu in fata durerii omenesti.
„Silence” ii are in distributie pe Andrew Garfield, Adam Driver si Liam Neeson. Pelicula urmareste traseul celor doi tineri misionari, parintele Sebastian Rodrigues (Garfield) si parintele Francisco Garupe (Driver), in misiunea lor de a-si gasi mentorul disparut si de a le predica satenilor crestini pe care ii intalnesc si care sunt fortati sa se inchine lui Dumnezeu in secret. in acea perioada, in Japonia, lorzii feudali si samuraii conducatori erau hotarati sa stearga crestinismul de pe teritoriul lor; crestinii erau persecutati si torturati, fortati sa devina apostati, adica sa se lepede de credinta lor, de teama unei morti prelungite si agonizante.

Scorsese a lucrat pentru acest film cu o multime de colaboratori recenti sau de lunga durata, inclusiv directorul de imagine Rodrigo Prieto, nominalizat la premiile Oscar („Lupul de pe Wall Street”), scenograful Dante Ferretti, triplu laureat al premiilor Oscar („Hugo”), editorul de imagine Thelma Schoonmaker, tripla laureata a premiilor Oscar („Lupul de pe Wall Street”), producatorul muzical Robbie Roberston („Lupul de pe Wall Street”) si directorul de casting Ellen Lewis („Lupul de pe Wall Street”). Kim Allen Kluge si Kathryn Kluge sunt compozitorii filmului.
Distributia peliculei este completata de o suita de actori internationali, inclusiv Ciarán Hinds („Munchen”) si cativa dintre cei mai faimosi actori japonezi – Tadanobu Asano, Issei Ogata, Shin’ya Tsukamoto, Yoshi Oida, Yosuke Kubozuka, Ryo Kase si Nana Komatsu.
Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

„Silence” ajunge in cinematografele din tara din 17 martie, fiind distribuit de Freeman Entertainment. `

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...