Header

Mellina – Vin acasa de Craciun (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mellina a lucrat anul acesta cot la cot cu Mos Nicolae si aduce in „ghetele” fanilor ei o noua piesa special de Sarbatorile de iarna: Vin acasa de Craciun.

Cantareata este printre primii artisti din acest an care au lansat melodii speciale de Craciun. „Am sa fiu un Mos Nicolae modern, asa ca am pregatit un cadou…altfel. Este un cantec de Craciun, perfect de ascultat in aceasta perioada atat de frumoasa. Daca noaptea trecuta v-ati pus ghetutele la usi, in noaptea asta sa va puneti castile pe urechi”, spune Mellina.

[embedded content]

„Vin acasa de Craciun” surprinde atmosfera sarbatorii perfecte, in care fiecare dintre cei mari se poate bucura de Craciun, la fel ca un copil, o sarbatoare in care tot ceea ce conteaza este sa fii alaturi de cei dragi. „Am scris piesa asta gandindu-ma la toti oamenii plecati in strainatate la munca dar si cei din Romania care muncesc din greu pentru a nu lipsi nimic famiilor lor cu sacrificiul suprem de a fi departe unii de altii. Dar din fericire, Sarbatorile sunt perioada in care lasam munca sau orice alte activitati si ne intoarcem la cei mai importanti oameni din viata noastra: FAMILIA. Si imi permit sa dau un sfat tururor (inclusiv mie), acela fiind: Sa incercam sa petrecem cat mai mult timp cu familia pentru ca timpul, ca si familia sunt cele mai importante lucruri din viata noastra si in zilele noastre avem tendinta de a uita asta alergand dupa lucruri superficiale”, a adaugat Mellina.

„Vin acasa de Craciun” este prima piesa de iarna lansata de artista si este produsa de Mellina, iar masterul a fost realizat de DOMG. Ultima oara am ascultat-o cu o alta piesa cu un mesaj mult mai dramatic, Ce o fi, o fi, iar la jumatatea acestui an am ascultat-o cu Minciuna ma omoara.

 Va place noua piesa a Mellinei?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...