De ziua lui, Mihail ne arata o noua fata a muzicii sale si lanseaza Slow Train. Este una dintre primele piese ce a luat nastere odata cu noul concept de show, prezentat si in turneul de promovare al single-ului “Who You Are”.

Inregistrata la Form Space in Cluj, “Slow Train” pune in evidenta pasiunea lui Mihail pentru muzica electronica, alaturi de influentele sale pop si alternative prezente si in lansarile anterioare.

“ Slow Train este prima piesa experimentala de la care a pornit noul concept de sound si show, la care am lucrat cu suflet in ultimele luni. In decursul ultimilor ani am fost intr o schimbare continua, am simtit multe lucruri legate de muzica suflet si viata. Am simtit, in schimb, ca mintea n-a reusit sa tina pasul cu inima pana recent, cand, usor-usor se apropie totul de un echilibru.” – Mihail

Mihail a dat lovitura si anul acesta in topuri cu piesa Who You Are, pentru ca apoi sa lanseze si versiunea in engleza in intregime a acestui single. Anul trecut l-am ascultat si cu single-ul Simt ca ne-am indepartat, dar si cu Noi ne privim.

Cum vi se pare Slow Train?

Please follow and like us: