Header

Nifra feat. Seri – Edge of Time (single nou)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fiind 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, nu putem decat sa va prezentam o productie conceputa 100% de sexul frumos: Edge of Time, apartinand DJ-itei Nifra si cantata de new-yorkeza Seri. 

Dupa imensul succes inregistrat impreuna cu „Army of Lights„, trancerita Nifra si vocalista Seri revin cu un follow-up care suna la fel de magistral. Numele noului single este „Edge of Time” si are deja aprobarea lui Markus Schulz, acesta incluzand-o in toate dintre cele 3 editii recente ale emisiunii Global DJ Broadcast.

Nifra feat. Seri – Edge of Time (single nou) 

 Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Asadar, muzica trance pe care o auzim zilnic in casti si difuzoare nu este produsa doar de persoane de genul masculin, ci si de fete. Noi mereu le-am sprijin si le-am oferit un loc in articolele noastre, mai ales ca cele mai tari piese vocal trance sunt in mare parte cantate de doamne si domnisoare.

Coldharbour, casa de discuri a lui Markus Schulz, a sprijinit puternic talentele feminine in ultimii ani, propulsandu-le in cariera. Pe langa Nifra (care in 2015 chiar a compus imnul evenimentului Transmission impreuna cu Markus Schulz), familia Coldharbour a oferit o rampa de lansare pentru Adina Butar, Seri, Delacey, Lace Up etc.

Data lansarii pentru „Edge of Time” este setata pentru 27 martie 2017, desigur, la Colharbour Recordings.

Ce alte femei tari din muzica electronica stiti?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...