Header

Nikolauss & R.E.L.O.A.D. – Prototype (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ieseanul Nikolauss (Andrei Anechitei) lanseaza cea de-a cincea productie pe anul acesta, o colaborare cu un duo trance din argentina.

Nikolauss, unul dintre romanii care isi fac loc din ce in ce mai mult pe scena trance mondiala, debuteaza la casa de discuri a starului Sied van Riel, Rielism Recordings, cu „Prototype”, o viguroasa colaborare realizata impreuna cu R.E.L.O.A.D., un duo din Argentina extrem de productiv in ultimul an si despre care veti mai citi pe la noi.  

Preview: Nikolauss & R.E.L.O.A.D. – Prototype

 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Urmand sa apara in toate magazinele digitale pe 12 iunie 2017, colaborarea dintre Nikolauss si R.E.L.O.A.D. nu este prima piesa care alatura cele doua nume trance. Anul trecut, pe vremea asta, argentinienii lansau la Supercell Recordings „Nothing More”, release-ul incluzand un remix #140 semnat de romanul nostru.

Daca duoul R.E.L.O.A.D. vine dupa lansarea unui remix pentru clasicul „Tears From The Moon”, Nikolauss tocmai si-a pus amprenta pe alte doua remixuri din seria #140, dar si pe „Earthbound” (vs. Asteroid), una dintre cele mai energice colaborari trance din aceasta primavara.

Like it? 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...