Orkidea feat. Sami Uotila – Strange World (videoclip filmat la Transmission 2016)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Orkidea inchide seria de single-uri de pe albumul pe care l-a lansat anul trecut cu „Strange World”, o piesa vocal trance cu mult dramatism, condimentata de vocea lui Sami Uotila.

Orkidea, unul dintre cei mai iscusiti ingineri de sunet pe care ii are muzica electronica, si-a lansat in vara anului trecut cel de-al saselea album de artist, intitulat „Harmonia”. Au fost multe single-uri faine extrase de pe acest album, incepand cu „Slowmotion III” si terminand cu „Glowing Skies”. Acum a venit momentul ca „Strange World” sa fie scoasa in fata. Si nu oricu, ci ca ultim single de pe acest CD marca Orkidea!

Orkidea feat. Sami Uotila – Strange World (official music video)

[embedded content]

Ce ati vazut mai sus este doar o mica parte din prestatia lui Orkidea de la Transmission Festival 2016, eveniment la care au mai urcat la pupitru Ferry Corsten (cu al sau proiect Gouryella), John O’Callaghan, MaRLo, Vini Vici, Driftmoon, ReOrder si, desigur, organizatorul Markus Schulz.

Pe ultimul album AVA 10 Years al lui Andy Moor si Somna despre care am vorbit astazi, DJ-ul si producatorul Orkidea are 2 piese legendare la capitolul „past”: Year Zero si Metaverse, in geniala varianta de la Gareth Emery. 

„Strange World” a fost lansata ieri, 22 noiembrie 2016, la Black Hole Recordings, alaturi de un remix progressive house de la Tom & Hills. 

Merita un like noul single Orkidea?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...