Header

Participa la cupa interuniversitara de padel si poti vizita Valencia!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Avem onoarea de a va invita la un eveniment sportiv inedit, menit sa promoveze padelul si initiativa studenteasca. Mai jos, continutul comunicatului de presa. Atasat, afisul si comunicatul cu diacritice.

 

 

Participa la cupa interuniversitara de padel si poti vizita Valencia!
Cupa interuniversitara de padel, aflata la prima editie, are loc sambata, 27 mai, incepand cu ora 12:00, la „Padel Center”, cunoscut si ca „Arena Constructim”, in Dumbravita, Str. Praga, Nr. 6.
Padelul e un sport de racheta, de socializare, recunoscut la nivel mondial. In Romania e practicat momentan doar in Timisoara si Bucuresti. Terenul e inconjurat de sticla, paletele – similare celor de tenis-sunt fara corzi, iar cei patru jucatori din teren au nevoie de mai multa agilitate și viteza decat la sportul alb sau la squash.
Sportivi ca Rafael Nadal, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gerard Pique, Serena Williams, Martina Hingis, Francesco Totti, Zlatan Ibrahimovic, Iker Casillas, Novak Djokovic sau Maria Sharapova practica padelul.
Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor interesati, fara taxe de inscriere sau de participare. Din dorinta de a promova padelul, antrenorii bazei sportive va vor fi familiariza cu regulile, notiunile elementare ale sportului etc.
Premiile constau in patru zile de cursuri intensive de padel, la Valencia, alaturi de cei mai buni antrenori din domeniu, cu transport, cazare si echipamente sportive incluse.
Inscrierile se fac gratuit, la adresele rectorat@uvt.ro , rector@upt.ro sau rectorat@usamvbt.ro si la telefon 0724 476 836. Pentru detalii accesați: www.padelcenter.ro si www.facebook.com/PadelCenter.ro
Le multumim sponsorilor si partenerilor, „Fundatia 360°”, „Teren Padel”, „Kelme”, „Fundatia Politehnica Timisoara” si „Sporttim”. Va asteptam la eveniment, ca sa promovam padelul, exercitiul fizic si initiativa studenteasca!
Ne-ar ajuta enorm daca ati putea publica comunicatul de presa inainte de cupa, pentru ca studentii din Timisoara sa se poata inscrie. Daca doriti sa participati la eveniment va rog doar sa ne confirmati prezenta, la 0754 846 720 sau la 0724 476 836 – Adrian Haradau, pentru a face onorurile cuvenite.
loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *