Header

Piesa trance a saptamanii: Arjans – Prisma

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Multe piese trance tari au fost lansate in saptamana care astazi se incheie, insa alegerea noastra suprema este „Prisma”, primul single pe care duo-ul Arjans din Polonia il lanseaza la Infrasonic.

Dupa mai multe colaborari pe care le-au avut impreuna si le-au lansat la casele de discuri ale lui M.I.K.E. Push si Lange, polonezii Ben Stone si Martin Sand s-au hotarat sa se uneasca intr-un proiect comun pe care l-au numit Arjans. Dupa ce anul trecut au intrat la Infrasonic cu „Falling Skies”, lansata pe EP-ul Sound of the State – Volume Two, cei doi polonezi revin acum cu o bijuterie noua, intitulata „Prisma„!

Arjans – Prisma (piesa trance a saptamanii)

 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Daca ati ascultat-o, acum stiti de ce am ales-o ca pentru piesa trance a saptamanii. Breakdown-ul dramatic si masiv este urmat de un drop care continua pe ritmuri energice acea tema melodica ce domina piesa incepand cu momentul in care atmosfera incarcata a vocii de poveste dispare in spatele leadului pronuntat.

Dupa ce am auzit-o in premiera in emisiunea Global DJ Broadcast a lui Markus Schulz din 23 februarie, si alti DJ-i cunoscuti au inclus „Prisma” in seturile lor. Printre ei se numara Ferry Corsten, Bobina si Giuseppe Ottaviani. Avand in vedere ca alaltaieri a fost lansata pe piata, suntem siguri ca noua productie Arjans va intra in mixurile mai multor DJ-i in urmatoarele zile. N-ai cum sa nu apreciezi aceasta atmosfera!

„Prisma” este a treia piesa de la Interstate despre care am scris in ultimele 30 de zile. Asta dupa ce am fost fermecati de Abstract Vision – Bombshell si Harry Square – Lancer. Hit dupa hit la casa de discuri Infrasonic manageriata de Solis & Sean Truby!

Apropo, stiati ca Infrasonic a intrat sub umbrela Black Hole Recordings?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...