Header

Premierele cinematografice ale saptamanii 6 – 12 ianuarie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aventura si fantezie, drama sau film de animatie? Cu ce premiera cinematografica veti incepe anul?

Assassin’s Creed

Actiune, aventura si fantezie in ecranizarea unui joc care are milioane de fani in lumea intreaga. Regizat de australianul Justin Kurtzel, Asassin’s Creed, una dintre cele mai ambitioase productii ale acestui an, il are ca protagonist pe Michael Fassbender intr-un rol spectaculos.

[embedded content]

Collateral Beauty

Collateral Beauty: A doua sansa exploreaza cu multa emotie felul in care oamenii reusesc sa gaseasca frumusete in ciuda suferintei si cum iubirea, timpul si moartea se completeaza reciproc astfel incât sa aduca echilibru existentei noastre. Howard Inlet (Will Smith), odata un barbat cu o cariera stralucita, ajunge sa renunte la orice speranta dupa ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viata sa. La interventia surprinzatoare si emotionanta a prietenilor lui, Howard este fortat sa-si infrunte toate temerile si sa accepte realitatea inainte de a pierde totul.

[embedded content]

Craiasa Zapezii 3

Animatia „Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheaţă”, ii readuce pe Gerda si Kai intr-o noua aventura spectaculoasa. Impreuna cu noul sau prieten, Rollan, Gerda incearca sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor si, din greseala, sunt loviti de vraja focului si a ghetii. Daca la inceput li se pare amuzant faptul ca Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate ingheta orice, curand puterile lor scapa de sub control si trebuie sa gaseasca solutia de a reveni la normalitate.

[embedded content]

Juste a Fin du Monde

Juste la fin du monde este al 6-lea lungmetraj al tanarului regizor, actorul si scenarist canadian Xavier Dolan care, la numai 27 de ani, are deja cinci filme regizate, dintre care trei au mai trecut deja pe la Cannes.Titlul filmului Juste la fin du monde este inspirat din piesa omonima a lui Jean-Luc Lagrace si ne spune povestea lui Louis (interpretat de Gaspard Ulliel) este un scriitor foarte bolnav intors acasa, dupa o absenta de 12 ani, pentru a-si anunta familia de moartea lui iminenta.

[embedded content]

Voua ce premiera v-a atras atentia?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...