Header

Romanul Suncatcher incepe anul cu o colaborare vocal trance cu Sarah Lynn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Suncatcher, unul dintre cei mai constanti si longevivi romani din muzica electronica mondiala, incepe noul an intorcandu-se la colaborarile vocal trance!

Singurele piese vocal trance produse (nu si remixate) de Bogdan Cupcea aka Suncatcher pana in momentul de fata sunt doua colaborari cu Aneym: „Underneath My Skin” (2010), respectiv „Together Again” (2013). E timpul pentru cea de-a treia, o colaborare de inceput de an cu Sarah Lynn, o vocalista foarte cautata in lumea trance.

Ascultam Suncatcher feat. Sarah Lynn – Sweet Submission

„Sweet Submission” este deja disponibila pentru precomanda pe Beatport si urmeaza sa fie lansata la Amsterdam Trance Records (imprint al lui Raz Nitzan) peste cateva zile, adica pe 9 ianuarie 2017. 

In ultimii ani, am auzit vocea lui Sarah Lynn in piesele produse de Cosmic Gate, Kaimo K, Beat Service, DRYM, Denis Kenzo, Aurosonic, Hazem Beltagui, lista fiind completata acum cu romanul nostru Suncatcher, devotat stilului uplifting trance care l-a facut cunoscut.

Cu „Nothing Like You”, Suncatcher a intrat lejer in lista noastra cu cele mai tari piese romanesti din 2016, iar „Sweet Submission” este deja o candidata serioasa pentru topurile pe care le veti vedea la sfarsitul acestui an. Pana atunci, ii uram mult succes lui Suncatcher si speram ca in 2017 sa auzim cat mai multe piese si colaborari de la el!

Ce asteptari aveti de la ceilalti tranceri romani in 2017?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...