Header

Solistul Chris Cornell a murit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fanii muzicii rock si nu numai au fost luati prin surprindere astazi, cand a venit vestea mortii lui Chris Cornell. Solistul trupelor Audioslave si Radiohead, pionier al genului grunge, a murit aseara, dupa un concert pe care trupa l-a sustinut la Detroit.

Lider al trupei Soundgarden, el a pus bazele trupei, alaturi de chitaristul Kim Thyail si bassistul Hiro Yamamoto in 1984. In 1988, trupa semna un contract cu un label major, fiind primii din acest gen muzical ce reuseau aceasta performanta si au pavat astfel drumul pentru nume ca Nirvana, Pearl Jam sau Alice in Chains.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Mai tarziu, Chris Cornell a infiitat Audioslave, alaturi de om Morello, Tim Commerford si Brad Wilk, iar in 2007 a parasit grupul pentru a se concentra pe cariera solo, pentru ca 2010, trupa sa se reuneasca. Solistul nu a stat departe de droguri si alcool, asa ca in 2003 a ajuns la reabilitare, povestind despre problemele pe care le-a intampoinat de-a lungul timpului cu adictiile sale si cum i-au afectat viata. Moartea sa a fost brusca si neasteptata, dupa cum au spus chiar reprezentatii sai, iar familia asteapta raspunsul medicilor patologi in privinta cauzei mortii.

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...