THE ARDENNES/IUBIRE IN 7 CRIME, propunerea Belgiei la Premiile Oscar 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Droguri, crime, legatura de sange intre frati, o dragoste care ucide, sunt directiile principalele ale acestui thriller intunecat, care se desfasoara in Muntii Ardennes.

 

IUBIRE IN 7 CRIME/ THE ARDENNES ne da ocazia sa privim catre clasa sociala de jos din Belgia –  un grup in crestere, lovit de somaj, cu un mare handicap economic – intr-o incercare disperata de a reusi sa-si depaseasca conditia, dar al carui viitor este mai degraba incert. Situatia si modul de viata al populatiei din aceasta clasa sociala ii obliga pe multi la un stil de viata infractional.

Cu toate astea,  IUBIRE IN 7 CRIME/ THE ARDENNES nu este o drama sociala, ci un thriller care il va surprinde pe spectator. Dialogurile sunt excelente, distributia este de top, directorul de imagine Robbrecht Heyvaert a aratat multă ingeniozitate, iar coloana sonora este cu siguranta un punct de atractie al filmului.

Sinopsis: Dupa 4 ani de inchisoare pentru jaf, Kenneth  este eliberat si așteapta cu nerabdare reintalnirea cu iubita lui, Sylvie, și cu fratele sau, Dave, cei care i-au fost complici la infractiune si au fost in libertate in toata aceasta perioada. In timp ce Kenneth este nerabdator sa simta gustul libertatii prin droguri si alcool, Dave si Sylvie au renuntat la aceste obiceiuri si si-au schimbat complet modul de viata.

[embedded content]

Filmarile au durat 34 de zile si s-au desfasurat in Belgia.

Distribuit de Freealize,  thrillerului belgian IUBIRE IN 7 CRIME/ THE ARDENNES, in regia lui Robert Pront, va avea premiera in Romania din  25 noiembrie.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...