Header

THE DARK TOWER – primul poster

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cea mai ambitioasa ecranizare a momentului si-a lansat primul poster!

THE DARK TOWER, una dintre cele mai asteptate ecranizari dupa Stephen King ii are cap pe afis pe Idris Elba si Matthew McConaughey. Este vorba de o serie de 8 romane, scrise intre 1982 si 2004 care combina abil genuri precum western, fantasy, horror si science fiction. Sursele de inspiratie ale lui King pentru acesta opera au fost The Lord of the Rings, Legenda lui Arthur si westernul The Good, the Bad and the Ugly.

Povestea e complexa si cuprinde pistolari, vrajitori si cavaleri care patruleaza prin universe alternative si au parte de o multime de aventuri intunecate. Protagonistul este Roland Deschain, poreclit Pistolarul, care va fi interpretat de catre Idris Elba. Alaturi de el si Matthew mai apar actorii Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, Abey Lee, Tom Taylor, s.a. De regie se ocupa danezul Nikolaj Arcel (A Royal Affair).

Posterul filmului seamana destul de mult cu cel din Inception, nu credeti?

Si pentru ca tot am adus vorba de Stephen King, va reamintim alte cele doua productii inspirate din romanele sale, aflate in productie – IT si serialul Castle Rock.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...