Header

The Weeknd – Secrets (videoclip nou)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Weeknd vine cu un videoclip pentru inca una dintre piesele de pe Starboy, Secrets. Pentru acest vizual, avem parte de un decor arhitectural impresionant si o poveste in care Abel urmareste o femeie in timp ce aceast se vede cu un alt barbat.

Deja au aparut specualatiile ca videoclipul ar fi de fapt o aluzie la actuala sa iubita, Selena Gomez, si relatia pe care aceasta a avut-o cu Justin Bieber, totul sub atenta regie a lui Pedro Martin-Calero.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Secrets e o noua piesa promovata de pe cel mai recent album al artistului canadian, Starboy si include sample-uri din Talking in your Sleep a celor de la The Romantics si Pale Shelter a grupului Tears for Fears. Vizualul nu este primul realizat pentru acest videoclip, pentru ca Secrets a aparut si in short-filmul Mania, lansat in luna noiembrie si care mai includea piesele Party Monster, I Feel It Coming, All I Know si Sidewalks. Starboy a aparut la finalul anului trecut si a primit recenzii foarte bune din partea criticilor, materialul ajungand pe primul loc in Billboard 200 si fiind certificat cu dublu disc de platina. Single-urile pe care le-a promovat The Weeknd pana acum au inclus piesa care da titlul discului, I Feel It Coming, Party Monster, Reminder si Rockin.

Ce ziceti de acest videoclip?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...