Header

Thrillerul GET OUT, din 7 aprilie, in cinematografe

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Laudat si premiat pe la diverse festivaluri de gen, thrillerul GET OUT ajunge si in cinematografele din Romania!

 GET OUT, scris, regizat si produs de Jordan Peele, e un thriller horror satiric despre rasism care a avut un succes de box-office atat de mare incat distribuitorii il vor aduce si in Romania. Mai exact, filmul a avut incasari de peste 100 de milioane de dolari intr-un timp relativ scurt, Jordan devenind primul regizor de culaore care se bucura de un asemenea succes.

Get Out ne spune povestea unui tanar afro-american care merge in vizita la parintii iubitei sale, pentru a se trezi prins intr-un cosmar care este adevaratul scop al invitatiei de a petrece un weekend pe proprietatea acelei familii.
Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) si iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns in relatia lor la etapa in care acesta urmeaza sa cunoasca parintii fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) si Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).
La inceput, Chris crede ca amabilitatea exagerata a parintilor fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a e obisnui cu idea ca aceasta e intr-o relatie interrasiala, dar, pe masura ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare si din ce in ce mai tulburatoare ii dezvaluie un adevar atat de cumplit cum nu si-ar fi putut imagina vreodata.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Distributia este formata din Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield si Catherine Keener.

Notati-va data de premiere – 7 aprilie!

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...