Header

Top 10 trailere din 2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Un trailer bun nu e niciodata garantia unui film bun, dar de fiecare data ne lasam pacaliti de ele.

 

Avem o lista de trailere care ne-au „pacalit” instant sa vedem filmele! Din pacate, vreo 2 filmele din lista de mai jos n-au reusit insa sa se ridice la nivelul asteptarilor create, dar trebuie sa recunoastem, trailerele sunt fantastice!

SUICIDE SQUAD

Cand a aparut primul trailer de la Sucide Squad eram toti superentuziasmati si l-am pus rapid pe lista celor mai asteptate filme ale anului. Filmul si-a dezamagit publicul, dar trailerul, vizionat de 78 de milioane de oameni si montat pe piesa Bohemian Rhapsody a celor de la Queen, continua sa ne fascineze:

[embedded content]

LA LA LAND

Un singur cuvant, valabil atat pentru trailer cat si pentru filmul proaspat intrat la noi in cinematografe: ADORABIL! Fresh, dar in acelasi timp de moda veche, musicalul lui Damien Chazelle ne poarta, in pasi de dans, prin cele mai frumoase locuri din Los Angeles, alaturi de doi actori intre care chimia functioneaza perfect.

[embedded content]

DUNKIRK

Un film de razboi puternic si intens pe care il vom vedea d-abia la anul. Evident imaginea face tot trailerul, doar vorbim de Christopher Nolan!

[embedded content]

DEADPOOL

Trailerul redband a mizat mult de umor, pe actiune, dar in special pe personajul principal, interpretat de catre Ryan Reynolds! Fiind unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016, nu e de mirare ca trailerul a avut milioane de vizualizari sau ca filmul a fost un succes de box-office.

[embedded content]

GHOST IN THE SHELL

Impecabil din punct de vedere vizual si cu trimiteri la anime-ul original, trailerul acestui SF are tot ce trebuie: nebunie, magie, ciudatenie si actiune fara limite.

Bonus: Scarlett Johansson in forma maxima! Speram ca aceasta adaptare live-action sa nu ne dezamageasca!

[embedded content]

LOGAN

Ne place Wolverine si d-abia asteptam sa-l vedem iar in actiune, dar trebuie sa recunoastem ca in cazul de fata coloana sonora a trailerului, face totul! Da, e Johnny Cash, cu HURT!

[embedded content]

THE HANDMAIDEN

Nu avem doar blockbustere americane ci si un film asiatic, care a facut mare valva anul acesta. Trailerul de la The Handmaiden nu ne pacaleste – avem de-a face cu drama erotica fascinanta, in care imaginea conteaza poate chiar mai mult decat subiectul, in regia lui Park Chan-Wook, un maestru al tensiunii si misterelor.

[embedded content]

TRAINSPOTTING 2

Tu ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Daca ai vazut primul Trainspotting atunci nu ai cum sa nu-ti doresti sa vezi continuarea iar trailerul apasa pe butoane sigure, apeland la nostalgia cu piesa Born Slippy a celor de Underworld. Nici Ewan McGregor nu pare sa se fi schimbat prea mult!

[embedded content]

A CURE FOR WELLNESS

Am vizionat trailerul acesta de vreo 5 ori si de fiecare data descopeream un detaliu nou. Cel mai asteptat thriller-horror al anului 2017 vine de la maestrul Gore Verbinski (The Ring) si speram ca filmul sa fie pe masura trailerului. Trebuie sa recunoastem ca piesa – cover dupa „I wanna be sedated” a celor de la  The Ramones – poarta o mare parte din „vina”.

[embedded content]

THE NEON DEMON

Are doar 30 de secunde, dar ce secunde! Superstilizat, in culori fosforecente, imagini si simboluri ciudate, eroticism maxim si muzica pe masura. Din pacate, filmul n-a prea fost pe masura!

[embedded content]

Voua ce trailere v-au atras atentia anul aceasta?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...