Header

Top 25 A State of Trance 2016 (live streaming & tracklist)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In doar cateva minute, la radio (Digitally Imported Trance), pe Facebook si pe Youtube va incepe o editie foarte speciala a emisiunii A State of Trance a lui Armin van Buuren, cu editia 2016 a traditionalului top trance de final de an. Vom asculta si comenta impreuna Top 25 ASOT 2016!

Frumusetea topului anual A State of Trance, prezentat desigur de Armin van Buuren, nu sta doar in faptul ca ordinea pieselor este hotarata prin vot de catre ascultatorii fideli ai emisiunii. Aceasta editie speciala imbraca in primul rand forma unei retrospective care nu poate decat sa ne aminteasca de momentele importante din ultimele 12 luni, fiind un moment foarte important pentru comunitatea trance din toata lumea. 

Top 25 ASOT 2016 live #ASOT795

[embedded content]

Top 25 A State of Trance 2016:

25. Orjan Nilsen – Iconic

E inclusa pe compilatia ASOT 2016 a lui Armin, face parte din topul nostru trance din primavara si am auzit-o si la Untold 2016!

24. Cosmic Gate – am2pm 

Mult asteptata intoarcere a duo-ului Cosmic Gate la Black Hole Recordings si implicit la muzica trance euforica pe care o produceau in urma cu cativa ani. Welcome Back! Abia asteptam noul album al lor, Materia, care va fi lansat in ianuarie 2017.

23. Alex M.O.R.P.H. & Paul van Dyk – We Are 

La 9 ani distanta de la „In Circles”, prima lor piesa instrumentala realizata impreuna, fiorosul Alex M.O.R.P.H. si legenda trance Paul van Dyk au colaborat din nou pentru „We Are”, o optimista declaratie uplifting trance de pe ultimul album marca Alex MORPH.

22. Armin van Buuren feat. Eric Vloeimans – Embrace (Andrew Rayel Extended Remix)

21. Armin van Buuren feat. Kensington – Heading Up High (First State Extended Remix)

Au fost doua piese de pe ultimul album al lui Armin van Buuren, „Embrace”, ambele in cele mai cunoscute variante remix.

Din pacate, „Goldengate” de la Yoel Lewis, una dintre cele mai memorabile piese trance ale primaverii, n-a reusit sa ajunga in top 25, insa Armin van Buuren a tinut sa o includa in aceasta editie recapitulativa. Tot la acest capitol mai sunt difuzate Chris Schweizer – Scorpion si remake-ul lui Robert Nickson pentru colaborarea vocal trance „Out There” cu superba Justine Suissa.

20. Alan Walker – Faded (Talla 2XLC Uplifting Rework)

Un super bootleg uplifting trance pentru „Faded”, una dintre cele mai cantate piese din acest an!

19. RAM feat. Stine Grove – Forever And A Day 

Extrasa ca single de pe albumul de debut a lui RAM, „Forever And A Day” ne-a incalzit sufletele si a reusit in cele din urma, iata, sa intre in acest clasament emblematic pentru muzica trance.

18. Simon Patterson & Magnus – Evoke

Surprinzator, tempo-ul ramane ridicat la peste 138 BPM pentru „Evoke”, una dintre bijuteriile uplifting trance semnate anul acesta la casa de discuri Who’s Afraid of 138?!

17. Kyau & Albert – Memory Lane

Efectiv n-ai cum sa nu iubesti melodiile si ritmurile calde pe care germanii de la Kyau & Albert le-au trasat in „Memory Lane”, o productie pe care o veti regasi cel mai probabil si in topul nostru de final de an. Anjunabeats did it again!

16. Highlight Tribe – Free Tibet (Vini Vici Remix)

Boom! Psy-trance-ul a fost la mare cautare in acest an, iar Vini Vici primesc un onorabil loc 15 in topul trance pe anul acesta. Armin van Buuren tocmai a anuntat ca in cadrul evenimentului ASOT 800 din Olanda va fi o scena dedicata acestui subgen nebun al muzicii trance. Sa fie primita!

15. Bryan Kearney & Christina Novelli – By My Side 

Christina Novelli, vocalista care in 2012 isi adjudeca titlul de piesa trance a anului 2012 cu „Concrete Angel” (alaturi de Gareth Emery), se intoarce din nou in top alaturi de Bryan Kearney. Anul trecut a avut o dubla prezenta in top, gratie pieselor cu MaRLo si Sneijder.

14. Armin van Buuren pres. Gaia – Inyathi

Armin van Buuren a livrat si in acest an o noua piesa pe proiectul sau uplifting „Gaia”. Desigur, nu se ridica la nivelul productiilor Gaia lansate in anii anteriori, dar merge, e digerabila. Daca isi merita locul in top, asta e o alta discutie. 🙂

13. 

– articol in continua actualizare pana la ora 23:00 –

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...