Header

Ultimele pregatiri pentru Kings of Leon

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pregatirile au intrat in linie dreapta pentru primul concert sustinut de Kings of Leon in Romania. Sambata, pe 17 iunie, la Arena Nationala, americanii canta la Bucuresti, in cadrul turneului Walls, piese de pe noul album, dar si hiturile care i-au facut celebri in intreaga lume. In deschidere, DJ J The Funky Bear (RO), Golan (RO) si LP (SUA). Portile stadionului se deschid de la ora 17.30.

Pregatirile au intrat in linie dreapta pentru concertul Kings of Leon, primul concert din acest an de pe stadionul national si probabil cel mai scump concert al verii de la Bucuresti. In tribune vor fi spectatori atat din Romania, cat si din tarile invecinate. Scena impresionanta de la Arena Nationala va avea o dimensiune de 480 mp. Harta acces pe sectoare atasata.

Traficul din zona stadionului va fi restrictionat in ziua concertului, in intervalul orar 16.00-23.00, atat pe strada Maior Ion Coravu, strada Tony Bulandra, cat si pe stradutele care leaga strada Vatra Luminoasa de strada Maior Ion Coravu. Aceste restrictii nu se aplica in cazul riveranilor.

Datorita controalelor de securitate sporite, organizatorii recomanda publicului sa ajunga cat mai devreme posibil. Autoritatile locale si organizatorii vor aloca efective serioase pentru siguranta participantilor. Firma de paza are un efectiv de 400 de agenti. In cazul in care vremea este nefavorabila, acoperisul retractabil de pe Arena Nationala va fi tras.

Showul Kings of Leon va dura aproape doua ore. Cei patru vor avea in program piese de pe noul album, dar si hiturile care i-au facut celebri in intreaga lume.

Bilete.ro este vanzator OFICIAL si EXCLUSIV de bilete la concertul Kings Of Leon. Fanii Kings of Leon si LP sunt sfatuiti sa-si achizitioneze bilete doar de pe site-ul www.bilete.ro si din reteaua Bilete.ro (in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in magazinele Germanos, in oficiile Postei Romane si in casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr. 143, parter). Lista completa a celor peste 1000 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici. Bilete.ro nu garanteaza valabilitatea biletelor achizitionate prin intermediul altor comercianti. Bilete.ro nu isi asuma sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul www.bilete.ro. Orice incercare de revanzare a biletelor la suprapret sau prin intermediul altor site-uri de profil, este considerata frauda si va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

BILETE ONLINE – www.bilete.ro si BILETE IN RETEAUA Bilete.ro
– Prin comanda la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ). – Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in magazinele Germanos, in oficiile Postei Romane si in casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr. 143, parter.
Categoria 1: 230 RON
Categoria 2: 180 RON
Categoria 3: 160 RON
Categoria 4: Sold Out
Categoria 5: 95 RON
Golden: 285 RON
Gazon: 190 RON
VIP: 500 RON

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...