Header

Ultimele premiere cinematografice ale anului 2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In ultimul weekend din acest an, istoria se impleteste cu fantezia iar umorul vine in doza dubla – sub forma de animatie si comedie romantica de familie!

 

Iata cele 3 titluri care vor avea premiera in ultimul weekend din 2016:

THE GREAT WALL

Zhang Yimo (Hero, House of Flying Dagger) reinventeaza istoria si ii da conotatii fantastice.

Matt Damon este protagonistul unei aventuri epice, in care avem o poveste alternativa fantastica a Marelui Zid Chinezesc. Noua versiunea contrazice istoria oficiala, in care constructia zidului a pornit in anul 221 i.e.n. pentru a apara teritoriile chineze de cotropitorii nomazi din Stepa Eurasiatica si ne prezinta una, inspirata din legende, in care atacatorii sunt monstri.

[embedded content]

WHY HIM

In comedia WHY HIM? se pune accentul pe clasicul conflict de genul „Father of the Bride” in care parintele refuza sa piarda teren in fata iubitului fiicei sale.
Bryan Cranston (Breaking Bad) joaca rolul unui tata extrem de protector, care vine sa-si viziteze fiica, de sarbatori, pentru a descoperi ca acesta are o relatie cu un multi-milionar extrem de antipatic, interpretat de James Franco. Si, previzibil sau nu, Bryan Cranston nu este impresionat de sarmul lui James Franco, asa ca urmeaza o multime de conflicte.

[embedded content]

OZZY

Daca ai chef sa vezi o animatie atunci poti incerca Ozzy, o comedie cu animalite, pentru copiii de toate varstele, un film de aventuri despre prietenie, curaj si puterea de a iesi cu bine dintr-o situatie dificila.

[embedded content]

Va uram un an nou plin de filme bune si realizari de tot felul!

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...